«Атмосфера в команді, попри поразку, нормальна»: Косенко розповів про підготовку до матчів із Сербією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
181
0 голосів
«Атмосфера в команді, попри поразку, нормальна»: Косенко розповів про підготовку до матчів із Сербією
Олександр Косенко. Фото: Google
Головний тренер національної збірної України Олександр Косенко розповів про підготовку до матчів із Сербією в рамках відбору на ЧС-2024 з футзалу.

Олександр Косенко поділився очікуваннями від матчу відбору на чемпіонат світу 2024 року з футзалу проти збірної Сербії:

«Як будь-яка балканська збірна з ігрових видів спорту – це міцний і технічний, добре підготовлений тактично суперник, тому з будь-якої сторони це якісна команда, тож треба готуватися до важкої гри. Треба з повагою ставитися до будь-якого гравця суперника».

Головний тренер національної збірної України згадав і матч з Польщею (2:3):

«Я вважаю, що не вистачило реалізації біля чужих воріт і концентрації біля своїх. Безумовно, будь-яка поразка впливає на гравців, але атмосфера в команді, попри поразку, нормальна і я сподіваюсь, що на матчі з Сербією ми будемо готові», – заявив Косенко на передматчевій прес-конференції.

  • У жовтні підопічні Олександра Косенка проведуть лише матчі з Сербією: 6 жовтня о 19:00 – у сербському Враньє, а 11 жовтня о 19:00 – в угорському Беретьйоуйфалу.
  • Після вересневих матчів збірна України має три очки та посідає третє місце у групі. На першому місці перебуває Сербія з чотирьма балами, а друге посідає Польща з трьома заліковими пунктами. Четверте місце в групі посідає Бельгія, яка має у своєму активі нуль очок.