Протистояння України та Сербії: де і коли дивитися вирішальні матчі відбору на чемпіонат світу з футзалу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
631
0 голосів
Протистояння України та Сербії: де і коли дивитися вирішальні матчі відбору на чемпіонат світу з футзалу
Збірна України з футзалу. Фото: Google
6 та 11 жовтня збірна України з футзалу продовжить свій шлях в еліт-раунді відбору на чемпіонат світу 2024 року поєдинками проти команди Сербії.

Сьогодні, 6 жовтня, підопічні Олександра Косенка зіграють свій третій матч у рамках відбору до ЧС-2024.

Матч третього туру Сербія – Україна відбудеться в місті Вранє й розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Через п'ять днів, 11 жовтня, футзальна збірна проведе ще один матч відбору. В рамках четвертого туру Україна знову гратиме з сербською командою. Гра пройде в угорському місті Беретьйоуйфалу. Початок зустрічі – о 19:00 за Києвом.

Обидва матчі можна буде переглянути на каналі Мегого Футбол-1 та на YouTube-канал MEGOGO SPORT.

Нагадаємо, що у другому турі збірна України поступилася в номінально домашньому матчі Польщі з рахунком 2:3, а до цього розгромила Бельгію – 10:2.

  • В порівнянні з вересневими матчами відбулася лише одна зміна – замість травмованого Ігоря Чернявського викликано Ярослава Лебідя.
  • Після вересневих матчів збірна України має три очки та посідає третє місце у групі. На першому місці перебуває Сербія з чотирьма балами, а друге посідає Польща з трьома заліковими пунктами. Четверте місце в групі посідає Бельгія, яка має у своєму активі нуль очок.
  • Переможці груп вийдуть на ЧС-2024 напряму, а ще дві путівки будуть розіграні серед чотирьох найкращих команд із п'яти, які посіли другі місця.