«Потужна команда з гарною грою»: Корсун – про очікуваннями від матчу відбору на ЧС-2024 проти Сербії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
265
0 голосів
«Потужна команда з гарною грою»: Корсун – про очікуваннями від матчу відбору на ЧС-2024 проти Сербії
Ігор Корсун. Фото: Google
Гравець збірної України з футзалу Ігор Корсун поділився очікуваннями від матчу відбору на ЧС-2024 проти збірної Сербії. Футзаліст запевнив, що команда зробила висновки після поразки в матчі з Польщею.

Ігор Корсун поділився очікуваннями від матчу відбору на чемпіонат світу 2024 року з футзалу проти збірної Сербії:

«Настрій робочий. Розуміємо ціну цих матчів, тому готуємося. Проаналізували матч з поляками, зробили правильні висновки та рухаємося вже далі та готуємося до матчів з сербами. Збірна Сербії – дуже потужна команда, яка демонструє гарний футзал і має у своєму активі футзалістів високого рівня».

Гравець збірної України з футзалу розповів чи вважає матч з сербами принциповим через їхню дружбу з росією:

«Підсвідомо ми всі це розуміємо, але вже точно з власного досвіду можу сказати: якщо сильно на цьому концентруватися, то на користь нам це не піде. Потрібно думати про футзал і прикласти максимум зусиль для нашої перемоги. Це найкраще, що ми можемо зробити в даній ситуації для нашої України», – заявив Корсун на передматчевій прес-конференції.

  • У вересні збірна України розгромно перемогла Бельгію (10:2), а також зазнала драматичної поразки від Польщі (2:3).
  • У жовтні підопічні Олександра Косенка проведуть лише матчі з Сербією: 6 жовтня о 19:00 – у сербському Враньє, а 11 жовтня о 19:00 – в угорському Беретьйоуйфалу.
  • Після вересневих матчів збірна України має три очки та посідає третє місце у групі. На першому місці перебуває Сербія з чотирьма балами, а друге посідає Польща з трьома заліковими пунктами. Четверте місце в групі посідає Бельгія, яка має у своєму активі нуль очок.