«Це дуже тривожний сигнал для України»: Саладуха розкритикувала дії президента МОК Баха

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
4120
0 голосів
«Це дуже тривожний сигнал для України»: Саладуха розкритикувала дії президента МОК Баха
Ольга Саладуха, фото: Google
Виконувачка обов’язків президента Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха висловилася про майбутнє засідання комісії атлетів Міжнародного олімпійського комітету, на якому буде розглянуте питання допуску російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань у нейтральному статусі.

Ольга Саладуха висловилася про майбутнє засідання комісії атлетів Міжнародного олімпійського комітету.

На засіданні буде розглянуте питання допуску російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань у нейтральному статусі.

«МОК анонсував розгляд питання про допуск російських та білоруських спортсменів на міжнародні змагання. Це дуже тривожний сигнал для України. Очевидно, Томас Бах проводить політику повзучої капітуляції перед рф і крок за кроком знімає обмеження.

Не менш тривожними є останні рішення УЄФА. Там вирішили повернути росіян віком до 17 років. Це результат російського впливу, недарма спортивні функціонери рф уже відверто радіють і дивляться в майбутнє з оптимізмом. Це своєрідна пробна куля і подальші кроки УЄФА будуть залежати від реакції міжнародної спортивної спільноти», – написала Саладуха на своїй сторінці у Facebook.

  • Президент МОК Томас Бах раніше говорив про бажання повернути спортсменів з росії та білорусі до міжнародних змагань. 
  • Раніше МОК рекомендував повернути російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань у нейтральному статусі.