«Для волейболістів буде престижно виступити на цьому турнірі»: Крастіньш розповів про відбір на Олімпіаду-2024

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
637
0 голосів
«Для волейболістів буде престижно виступити на цьому турнірі»: Крастіньш розповів про відбір на Олімпіаду-2024
Угіс Крастіньш, фото: Google
Головний тренер чоловічої збірної України з волейболу Угіс Крастіньш поділився очікуваннями від майбутнього відбіркового етапу на Олімпіаду-2024.

Угіс Крастіньш поділився очікуваннями від відбору на Олімпіаду-2024.

«Треба обов’язково готуватися до того, щоб показати добрий результат. Інакше навіщо тоді їхати на олімпійський відбір? Треба боротися за рейтингові очки».

Крастіньш також зазначив, що нашим волейболістам потрібно набиратися досвіду.

«Тож для кожного нашого волейболіста буде престижно виступити на цьому турнірі, адже ніхто з них на такому рівні олімпійського відбору раніше не грав. А ще важливо набратися досвіду проведення матчів із сильними суперниками.

Ось тоді надалі вже можна думати про те, як зламати опір таких збірних, як Словенія, і пробиватися вже не у вісімку, а, можливо, й у четвірку найкращих команд турніру», – сказав Крастіньш в коментарі для Sport.ua.

  • Наша збірна під керівництвом Крастіньша вдруге в історії дісталася 1/4 фіналу чемпіонату Європи, де поступилася Словенії (1:3).
  • У відбірному етапі на Олімпіаду-2024 українці потрапили до групи А, де зіграють із Бразилією, Італією, Іраном, Кубою, Німеччиною, Чехією та Катаром. Відбір триватиме з 30 вересня по 8 жовтня.