Харлан викликала Зеленського на поєдинок: відомо, коли відбудеться зустріч

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
6367
0 голосів
Харлан викликала Зеленського на поєдинок: відомо, коли відбудеться зустріч
Ольга Харлан та Володимир Зеленський. Фото: Instagram фехтувальниці
Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан прокоментувала отримання державної нагороди від президента України Володимира Зеленського.

Ольга Харлан отримала державну нагороду від президента України Володимира Зеленського. У своєму Instagram фехтувальниця подякувала главі держави:

«Потиснути руку та отримати державну нагороду від нашого президента – це неймовірна честь. Дякую, що міцно стоїте за нашу країну, за наше життя.

P.S. Після нашої перемоги ми обовʼязково проведемо ще один бій на шаблях, як у далекому 2016 році, і точно буде більше посмішок. Я в це вірю», – сказала Харлан.

  • Українська спортсменка була нагороджена орденом Ярослава Мудрого IV ступеня.
  • Нагадаємо, що Ольга Харлан отримала дискваліфікацію на ЧС після відмови тиснути руку фехтувальниці з РФ Анні Смірновій.
  • Організатори турніру дискваліфікували Харлан, мотивуючи це порушенням спортивних принципів і правил фехтування – кожна сутичка має обов’язково завершуватися рукостисканням.  
  • Згодом дискваліфікацію Харлан відмінили. Також МОК запевнив, що Ольга попри все матиме спеціальну ліцензію на участь в Олімпіаді 2024 року, що пройде в Парижі.