Колишній тренер збірної продовжив контракт з українським клубом: за ним полювали у Європі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1326
1 голос
Колишній тренер збірної продовжив контракт з українським клубом: за ним полювали у Європі
Угіс Крастіньш. Фото: Google
Латвійський фахівець Угіс Крастіньш, який свого часу тренував національну чоловічу збірну України з волейболом, продовжив трудову угоду із львівським клубом Барком-Кажани, незважаючи на пропозиції з Європи.

Угіс Крастіньш підбив підсумки виступів Баркома-Кажанів у цьому сезоні, який команда провела виступаючи у польській Плюс Лізі та повідомив, що він працюватиме з львівським колективом і надалі. 

«Цей сезон ми провели краще, ніж попередній. В груповому етапі набрали на вісім очок більше та здобули на п'ять перемог більше. При цьому змогли виграти у клубів з еліти чемпіонату Польщі, таких як нинішній фіналіст турніру і, до речі, фіналіст європейської Ліги чемпіонів Ястшембски Вегель (3:0). Але все ж таки, залишилася і якась частина незадоволеності».

Щодо нової угоди, то латвійський фахівець продовжив контракт з українським ВК ще на рік, навіть, незважаючи на те, що мав пропозиції від польських клубів.

«Надходили, не приховуватиму (пропозиції від польських клубів). Але того ж періоду я вже вів переговори про нову угоду з Баркомом-Кажани і вирішив залишитися в українській команді. Постараємося добре підготуватися до нового сезону, провести селекційну роботу і виступити ще краще», –  розповів Крастіньш в інтерв'ю Sport.ua.