Дива не сталося: український клуб програв вирішальний матч – яке місце зайняла наша команда в чемпіонаті Польщі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2273
1 голос
Дива не сталося: український клуб програв вирішальний матч – яке місце зайняла наша команда в чемпіонаті Польщі
Угіс Крастіньш дає установку гравцям Баркома. Фото: Google
Львівські Барком-Кажани посіли лише 12-те підсумкове місце у польській Плюс Лізі. В заключному поєдинку сезону підопічні Угіса Крастіньша поступилися Слєпск Малоу (1:3).

Напередодні, в неділю, 21 квітня, було зіграно другий стиковий матч за підсумкові 11-12 місця польської Плюс Ліги. У ньому волейболістів львівського Баркома-Кажани, які вимушено виступають у чемпіонаті нашої країни-сусідки, розбили хлопці з Слєпск Малоу. Клуб з Сувалків віддав українському ВК лише один сет (1:3).

Аби посісти 11 підсумкове місце, львів'янам потрібно було перемагати суперника у трьох або чотирьох партіях та ще й  розраховувати на успіх в «золотому» сеті, але до нього справа не дійшла. Гра завершилась на користь Слєпск Малоу і саме поляки посіли підсумкове 11 місце в Плюс Лізі.

Зауважимо, що у минулому сезоні, дебютному у чемпіонаті Польщі, підопічні Угіса Крастіньша фінішували ще нижче – на 13-му місці.

Барком-Кажани: Деннис Петровс (набрав одне очко), Ілля Ковальов (18), Владислав Щуров (11), Василь Тупчій (11), Віталій Кучер (три пункти), Мойзе Гуйє (12), Ярослав Пампушко (ліберо) – стартовий. 

На заміну виходили: Олексій Головень (0), Дмитро Канаєв (ліберо).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга

Стикові матчі за 11-12 місця. Друга гра. 21 квітня. Велюнь (Польща)

Барком-Кажани (Львів, Україна) – Слєпск Малоу (Сувалки) 1:3 (21:25, 25:15, 21:25, 18:25)

Перший матч – 0:3

  • За підсумками групового турніру Барком-Кажани посіли 11 місце.