«З 2014 року я не був на окупованій території»: Бубка заявив, що непричетний до співпраці з окупантами

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1282
0 голосів
«З 2014 року я не був на окупованій території»: Бубка заявив, що непричетний до співпраці з окупантами
Сергій Бубка. Фото: Google
Олімпійський чемпіон Сергій Бубка заявив, що непричетний до жодного бізнесу на окупованій території та не співпрацює з російськими окупантами.

Сергій Бубка відкидає звинувачення в свою сторону щодо бізнесу на окупованій території:

«З 2014 року я не був на окупованій території. Я народився на українській землі. Я завжди з великою гордістю представляв Україну в усьому світі. Я завжди боровся за Україну. Але зараз проти мене розпочалася кампанія зі знищення моєї репутації».

Олімпійський чемпіон також додав, що зробив свій вибір:

«Я, як кожен українець, із самого початку зробив свій вибір – бути з Україною та робити все можливе в боротьбі з російською агресією. Я не відвідував своїх рідних і навіть не зміг бути на похороні моєї мами на окупованих територіях. Я не маю жодного стосунку до жодного бізнесу на окупованій території. Моя робота полягає в підтримці українських спортсменів та українського спорту на міжнародному рівні».

Нагадаємо, що олімпійський чемпіон не висував свою кандидатуру під час виборів президента World Athletics, оскільки його критикують після того, як він не засудив повномасштабне вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року.

Центр протидії корупції та «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» звернулися до СБУ та Міністерства юстиції з проханням перевірити інформацію про можливу співпрацю компаній Сергія Бубки з росією.