«Виправдовуватися не хочемо і не будемо»: блокувальник збірної України вибачився за результати на Євроволей-2023

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
478
0 голосів
«Виправдовуватися не хочемо і не будемо»: блокувальник збірної України вибачився за результати на Євроволей-2023
Юрій Семенюк. Фото: FIVB
Юрію Семенюку дуже прикро за результати, які збірна України показує на Євроволей-2023, але в той же час, блокувальник національної команди не може знайти їм причини.

Блокувальник збірної України Юрій Семенюк зазначив, що не розуміє причин невдалих виступів національної команди на Євроволей-2023, попри фізичну готовність, але перепросив у вболівальників за результати:

«У першу чергу від себе скажу, що ми дуже хочемо попросити вибачення за наші такі результати. Не знаю, виправдовуватися ми не хочемо і не будемо, але граємо, кайфуємо, у матчах викладаємося на 200%, проте у нас все так важко виходить». 

За словами Семенюка, волейболісти докладають максимум зусиль:

«А у суперників просто все виходить, влучає, все так легко, а ми просто мучаємося. Хоча ми викладаємося, хочемо цього, але у нас не виходить. Не йде наша гра так, як ми хочемо. Дай бог, ще не час і далі буде, сподіваюся. Перемога - це вже якийсь крок уперед, вже і другу партію виграли».

Також блокувальник прокоментував гру з Фінляндією (3:2), коли збірна України виграла два перших сети, але перемогу здобула лише у тай-брейках:

«Будемо працювати, можливо, прийде воно до нас. Все виходило у перших двох сетах? Я б так не сказав. Мені було дуже важко зробити якусь хорошу дію для команди. Йшли на 3:0, і 3:0 мали закривати. Може, ми просто дуже хочемо? Може, це нам заважає, що ми мусимо - для країни, для себе, для рідних».

Наостанок у коментарі Суспільне Спорт Семенюк поділився очікуваннями від гри заключного туру групового етапу проти Іспанії:

«Маємо закривати їх. Сподіваюся, якщо чесно, не знаю, чи в нас, які шанси є. Як є, то будемо ригати, вбиватися, як завжди викладатися. Хоч дуже важко зараз, морально важко взагалі просто. Намагаюся на те не звертати увагу. Намагаємося просто грати у ту гру, яку ми знаємо, що ми можемо».

  • Для виходу з групи потрібно обов'язково перемагати іспанців 3:0 чи 3:1, гра проти яких відбудеться 5 вересня. Початок о 17:30 за Києвом.
  • В першій грі Україна програла Словенії (1:3), у другій – Хорватії (2:3), у третій – Болгарії (1:3).
  • На Євроволей-2023 Семенюк 26 очок, або в середньому два за партію.