«У нас не гірші результати»: Плотницький порівняв волейбольну і футбольну збірну України

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
643
0 голосів
«У нас не гірші результати»: Плотницький порівняв волейбольну і футбольну збірну України
Олег Плотницький, Фото: cev.eu
Волейболіст збірної України Олег Плотницький прокоментував виступ команди на чемпіонаті Європи. Українці програли всі три гри та займають останнє місце у групі.

Олег Плотницький розповів про невдалий виступ збірної України на чемпіонаті Європи. 

«Це не катастрофа. З одного боку, це нормально. До 2016 року за волейбол в нашій країні не те, що ніхто не знав, ніхто навіть не згадував. У 2017 році вже почали говорити після Золотої Євроліги, яку ми виграли. Після Євро-2019 починали писати, там вже розказували людям правила, але вони досі не знають правила, досі не знають прізвищ.

Якби ви не знали Зінченка, Шевченка... Може, я зрівнюю когось, але це спорт, і то спорт. І у нас не гірші результати, ніж у суперкрутої збірної України з футболу. Французи виграли Олімпіаду – бах, потім вже немає їх ніде. Тому якоїсь катастрофи немає. Треба якось це вирішити. Мені здається, що трошечки треба просто виключитись і кайфувати в грі», – сказав Плотницький в коментарі для «Суспільне Спорт».

Збірна України програла три з трьох матчів на старті чемпіонату Європи – Словенії, Хорватії та Болгарії. У кожному з матчів Україна вигравала перший сет, але далі втрачала перевагу.

  • Після трьох турів Україна залишається на останньому місці у групі.
  • Однак команда ще зберігає шанси на плей-оф. Українцям треба виграти у двох останніх матчах групового етапу – проти Фінляндії та Іспанії.