Сокіл переміг Київ Кепіталз: переможець матчу знову визначився в булітах

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
521
0 голосів
Сокіл переміг Київ Кепіталз: переможець матчу знову визначився в булітах
Сергій Бабинець. Фото: ФХУ
Сокіл мав перевагу в рахунку 20 хвилин ігрового часу і міг вирвати перемогу в кінці третього періоду, але звитягу в матчі з Київ Кепіталз довелося відкласти аж до булітів.

30 жовтня відбувся центральний матч восьмого туру чемпіонату України з хокею між поточним лідером Соколом та третьою командою Київ Кепіталз.

Статус поєдинку давався взнаки, команди показали неабияку боротьбу, яка вилилася у те, що в першому періоді столичні колективи розійшлися без забитих шайб.

Втім, Сокіл почав виправдовувати статус чинного чемпіона України та в середині другого періоду відкрив рахунок. До гри Київ Кепіталз повернувся ближче до екватору третьої двадцятихвилинки, коли шайба Куцевича зрівняла рахунок.

А під кінець третього періоду Сокіл забив удруге, причому шайба влетіла від голови Олексія Янишевського. Не встиг чинний чемпіон порадіти, як команда Вадима Шахрайчука знову вирівняла становище.

Таким чином, гра перейшла в овертайм, де колективи не зуміли вразити ворота одна одної. Долю поєдинку вирішили буліти, де точними виявилися хокеїсти Сокола.

Хокей. Чемпіонат України. Восьмий тур.

Сокіл – Київ Кепіталз – 2:2 (0:0, 1:0, 1:2)

Шайби: Бабинець (Євсейчук + Алексюк), 28:11 – 1:0, Куцевич, 46:03, – 1:1, Янішевський, 56:10, – 2:1, Луговий (Куцевич), 57:04, – 2:2.

Буліти: 1:0

  • Булітами закінчився і матч першого кола, в якому виграв чинний чемпіон України.
  • Дана перемога збільшила відрив Сокола від Київ Кепіталз до чотирьох очок. В активі столичної команди тепер 17 балів, стільки ж і у херсонського Дніпра.
  • Команда Вадима Шахрайчука наступний матч 4 листопада проведе проти Кременчука.
  • Сокіл ж днем раніше зіграє з херсонським Дніпром.