П'ять команд є, ще одна – під питанням: склад учасників чемпіонату України з хокею – коли розпочнуться змагання

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
83
0 голосів
П'ять команд є, ще одна – під питанням: склад учасників чемпіонату України з хокею – коли розпочнуться змагання
ФХУ. Фото: Google
Сергій Мазур, який є очільником ФХУ за інформацією Міжнародної федерації хокею, розповів про ситуацію з чемпіонатом України та кількість команд, що візьмуть участь у змаганнях.

Очільник ФХУ за інформацією Міжнародної федерації хокею Сергій Мазур розповів інформацію щодо чемпіонат України:

«Чемпіонат буде, плануємо відкривати його 22 жовтня. Побачимо, як все відбудеться, але багато не коментуватиму, поки я не в реєстрі. Але чемпіонат буде, не переживайте, уже є регламент повний. Можливо, він не такий офіційний буде стартувати, але поправимо в майбутньому.

Є шість команд. Сокіл, Кременчук, Дніпро, Шторм, Кепіталз. Ну й Тризуб в останню мить взяв паузу. Їм не допомагають спонсори, тому вони не в гарному настрої такому. Ну нічого, будемо працювати в цьому напрямку. Може, якось його й потягнемо», – заявив Мазур в коментарі для Tribuna.

  • Нагадаємо, що президент ФХУ Георгій Зубко планує оскаржити результати конгресу 22 вересня, на якому було обрано нового голову організації – Сергія Мазура.
  • Зазначимо, що в минулому сезоні чемпіоном країни втретє поспіль став київський Сокіл, який у фіналі переміг Кременчук з рахунком 4:0 у серії.