«Горіти вам у пеклі, узькі виродки»: ексгравець збірної України жорстко відреагував на обстріл Харкова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1069
2 голоси
«Горіти вам у пеклі, узькі виродки»: ексгравець збірної України жорстко відреагував на обстріл Харкова
Олексій Лазаренко. Фото: ФХУ
Колишній хокеїст національної збірної України Олексій Лазаренко прокоментував обстріл рідного Харкова, унаслідок якого було зруйновано місцевий Палац спорту.

Напередодні, 1 вересня, під час чергового обстрілу Харкова російсько-окупаційними військами, було зруйновано місцевий Палац спорту. На цю подію відреагував і екснападник збірної України, харків’янин Олексій Лазаренко.

«Це був дім для мене і моїх друзів, у якому ми практично жили, виховувалися, росли і починали свій хокейний шлях. Виродки роду людського, узькі виродки його знищили, по ньому прилетіло 6 ракет. Пора зрозуміти і прийняти: або світ знищить цей непотріб бруднодупий, цю криворуку націю, яка не має нічого свого, або вони, як трупоїди, пожиратимуть і знищуватимуть усе живе, бо по суті, ці у***** нічого іншого не вміють. Там де вони, скрізь розруха і смерть».

Також Лазаренко написав коротке побажання всім громадянам країни-помилки.

«Горіти вам у пеклі, узькі виродки», – написав Лазаренко на своїй сторінці у Фейсбуці.

  • За інформацією Міністерства молоді та спорту України, від початку повномасштабного вторгнення росії на території України постраждали понад 502 наших спортивних об'єктів: 101 з них зруйновано повністю або знищено частково (інформація станом на початок серпня 2024 року).