Погром у Кубку України: ХК Кременчук закинув 12 шайб Харківським Берсеркам

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
989
0 голосів
Погром у Кубку України: ХК Кременчук закинув 12 шайб Харківським Берсеркам
Віталій Лялька. Фото: ХК Кременчук
В першому матчі сезону 2023/2024 років Кременчук каменя на камені не залишив від Харківських Берсерків. Підопічні Дмитра Сумця декласували опонента вже у першому періоді.

Кращого початку сезону годі й вигадати. Один з двох головних претендентів на національний Кубок Кременчук на домашньому льоду, в першому матчі за національну чашу, в буквальному сенсі слова, знищив Харківських Берсерків 12:3. 

Вже за перші 20 хвилин в сітці воріт гостей опинилося шість шайб, після чого було зрозуміло, що господарі перемогу точно не впустять. 

Ще шість шайб команда з Полтавщини закинула в двох наступних двадцятихвилинках.

Кубок України. Група В

Кременчук – Харківські Берсерки 12:3 (6:2, 3:0, 3:1)

Шайби: Варава (Лялька, Брага, - більш.), С. Тимченко (Ігнатенко, Середницький), Середницький (Ігнатенко, Кругляков, - менш.), Кривошапкін (Лялька, Андрєщенко), Лялька (Андрющенко, Кривошапкін), С. Тимченко (Брага, Кругляков), Матусевич (Андрющенко, Кривошапкін), Варава (Кривошапкін, Матусевич, - більш.), Лялька (Целогородцев), Середницький, Кругляков (Ігнатенко, Брага, - менш.), Кривенко (Т. Савицький, Целогородцев)  – В. Мурин (Пруський, Безуглий, - подв. більш.), Дуюн (Осадчий, Сушак), Абаджян (Кленов, Безуглий, - більш.).

  • В наступному матчі Кременчук схрестить ключки з Київ Кепіталз.
  • Поєдинок відбудеться 15 вересня. Початок гри о 18:00.
  • Кубок України втретє примає льодова арена «Айсберг» в Кременчуці. 
  • Двічі поспіль трофей здобував київський Сокіл.