Кременчук у нервовому матчі переміг Дніпро: команда знаходиться за крок від фіналу проти Сокола

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
76
1 голос
Кременчук у нервовому матчі переміг Дніпро: команда знаходиться за крок від фіналу проти Сокола
Радість гравців Кременчука. Фото: ФХУ
Чинний володар Кубка України Кременчук у п'ятому поєдинку в рамках півфіналу поточної першості переміг Дніпро з Херсона (4:2) та знову повів у серії до чотирьох вікторій (3:2).

Кременчук здобув другу поспіль перемогу над Дніпром та знову повів у серії. Три дні тому підопічні Дмитра Сумця розтрощили хлопців Олександра Бобкіна в матчі з вісьмома шайбами, а сьогодні обмежилися двома.

В першому періоді вперше змінив нулі на табло своїм точним кидком нападник Владислав Брага, який, до речі, два сезони відіграв за Дніпро.

У періоді номер три господарі, здавалося б, дотисли херсонців завдяки результативним кидкам свого лідера Віталія Ляльки та ще одного ексдніпрянина Артема Целогородцева, якому асистував Лялька. 

Однак, гості ледь не закамбечили, закинувши дві шайби у відповідь. На останній хвилині Бобкік навіть зняв воротаря, але перевсти гру в овертайм не вдалося – нападник Кременчука Михайло Геворкян поцілив у порожні ворота і встановив остаточний рахунок на табло.

Хокей. Чемпіонат України. Плей-оф, 1/2 фіналу. П'ятий матч

Кременчук  Дніпро Херсон   4:2 (1:0, 0:0, 2:1)

Шайби: 

– 0 Брага, більшість, 07:36.

2 – 0 Лялька, 42:16.

3 – 0 Целогородцев (Лялька, Кругляков), 51:15.

– 1 Омельчук (Алексюк), 55:01.

– 2 Алексюк (Омельчук, Ратушний), 56:46.

4 – 2 Геворкян, 59:23.

Нагадаємо, що першим фіналістом чемпіонату України у сезоні 2023/24 став чинний чемпіон київський Сокіл, який напередодні, у п'ятому матчі 1/2 фіналу, переграв у столичному дербі Київ Кепіталз (3:2).

  • Шостий матч півфінальної серії між Дніпром з Херсона та Кременчуком заплановано на 15 березня.
  • Стартове вкидання шайби має відбутися о 18:00.