«Немає спортивної інфраструктури»: Гагарін відхрестився від правонаступництва попереднього Кривбаса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
239
1 голос
 «Немає спортивної інфраструктури»: Гагарін відхрестився від правонаступництва попереднього Кривбаса
Артем Гагарін. Фото: Google
Віцепрезидент Кривбаса Артем Гагарін детально пояснив, що криворізький клуб не претендує на правонаступництво попереднього ФК з такою ж назвою.

Артем Гагарін заявив, що теперішній Кривбас і клуб-попередник мають лише однакову назву. І про жодне правонаступництво не може бути й мови. 

Також Гагарін пояснив, чому Кривбас відроджували не з нуля, а перейменовували спершу у Гірник.

«З нуля це майже неможливо. У Кривому Розі немає спортивної інфраструктури. Немає просто стадіону, де грати. Немає людей. Коли починалась історія з Кривбасом, коли Гірник перейменували, то йде позиціювання, що це інший клуб. Це не той самий Кривбас. У якого на балансі була одна газонокосарка, коли він банкрутував? Це інший клуб.

Ми цінуємо і поважаємо історію всього криворізького футболу. У нас відбулось саме об'єднання футболу, бо Гірник і Кривбас були не дуже дружні команди», –  розповів Гагарін в інтерв'ю КДК.

  • На зимову перерву Кривбас пішов в ролі лідера української Прем'єр-ліги. Криворіжці мають 34 очки в доробку. У Дніпра-1 стільки ж пунктів, але гірша очна статистика – команда Юрія Вернидуба переграла хлопців Юрія Максимова в 12-му турі (3:0).
  • Першим матчем в 2024 році для Кривбаса стане гра проти ЛНЗ. Поєдинок заплановано на 23 лютого. Початок о 15:30.