В Україні буде створено новий спортивний канал: його дистрибуцією займеться «1+1» – подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
8250
1 голос
В Україні буде створено новий спортивний канал: його дистрибуцією займеться «1+1» – подробиці
Логотип УПЛ. Фото: Google
Українська Премʼєр-ліга запускає новий спортивний канал — УПЛ ТБ, дистрибуцією якого займатиметься 1+1 media. Перший ефір має відбутися 23 лютого.

Єдиного телепулу й досі немає, але УПЛ вже запускає новий спортивний канал — УПЛ ТБ.

У планах, зі старту сезону 2024/25 в липні повноцінно запустити телеканал разом з додатковими аналітичними програмами, передматчевими та післяматчевими студіями, оглядами, інтерв’ю з футболістами, тренерами та очільниками українського футболу. Проінформувала пресслужба 1+1 media.

«Український футбол під час повномасштабної війни переживає непрості часи, але водночас проходить повну трансформацію та відповідає на виклики обставин. 

Попри складні умови спорт продовжує займати важливе місце в серцях українських вболівальників, тож ми докладемо максимальних зусиль для відновлення футбольного телемовлення», – сказв директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media Андрій Мальчевський.

Серед контенту телеканалу УПЛ ТБ будуть прямі трансляції матчів української Прем’єр-Ліги, унікальні програми та архівні ігри чемпіонатів України з футболу минулих років. 

«Ми прагнемо та будемо  створювати цікавий контент, знайомити аудиторію з командами та обличчями УПЛ, а також наповнювати ефір оглядовими програмами. У планах телеканалу — переймати досвід міжнародних спортивних партнерів і створювати з ними спільний контент європейської якості», – пояснив керівник української Премʼєр-Ліги Євген Дикий.

  • 23 лютого відбудеться офіційна трансляція першого матчу.
  • Побачити телеканал можна буде в межах базових підписок як на ОТТ-платформах, так і кабельному ТБ і DTH-платформі Viasat.