«Це взагалі космос»: Ярмоленко назвав свій найкращий гол у кар’єрі та найсильніших легіонерів Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
808
0 голосів
«Це взагалі космос»: Ярмоленко назвав свій найкращий гол у кар’єрі та найсильніших легіонерів Динамо
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Вінгер київського Динамо та національної команди України Андрій Ярмоленко згадав про свій найкращий гол у кар’єрі та назвав найсильніших легіонерів у складі столичного гранду.

Андрій Ярмоленко не зміг одностайно вирішити, який з усіх голів, які він забив за всю кар’єру, є найкращим.

«Багато голів було, які приносили радість. Матч Вест Хем – Севілья, м’ячі за збірну на Євро, гол Португалії, перший мій гол за збірну Андоррі. 

Перший м’яч за Динамо – це взагалі космос, я думав, що це сон. Перший м’яч за Борусію (Дортмунд) проти Тоттенхема в Лізі чемпіонів».

Також вінгер Динамо пригадав, які сильні легіонери грали разом з ним у складі киян. 

«Дуже сильні легіонери були Мбокані, Беланда, Ленс. Також можу виділити Данило Сілву і Домагоя Віду. Це дуже сильні гравці, професіонали і хороші люди», – розповів Ярмоленко в інтерв'ю ютуб-каналу ВДИНАМО.

  • Андрій Ярмоленко зіграв за київський гранд у 2023 році дев'ять матчів в усіх офіційних турнірах, забив чотири голи та віддав одну результативну передачу.
  • За час професійної ігрової кар'єри вінгер, окрім Динамо, також захищав кольори чернігівської Десни, німецької Боруссії з Дортмунда, англійського Вест Хема та Аль-Айну з ОАЕ.
  • Transfermarkt оцінює гравця в два мільйони євро.
  • Команда Олександра Шовковського пішла на зимову перерву, маючи в доробку 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'яте місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • Другу половину сезону кияни розпочнуть 25 лютого поєдинком проти харківського Металіста 1925.