Захисник Зорі близький до переходу в Динамо: трансфер може скоро завершитися, але є важливий нюанс

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1371
0 голосів
Захисник Зорі близький до переходу в Динамо: трансфер може скоро завершитися, але є важливий нюанс
Арсен Батагов. Фото: Google
Захисник молодіжної збірної України та луганської Зорі Арсен Батагов серйозно зацікавив загребське Динамо та у найближчий час може перейти до європейського клубу.

Арсен Батагов близький до зміни клубної прописки. Оборонець луганської Зорі може перейти до іншої команди вже найближчим часом. На захисника серйозно претендує загребське Динамо, скаути якого у захваті від гри нашого співвітчизника у складі молодіжної збірної України. Про це повідомив FootBoom.

Джерело стверджує, що українець є пріоритетною ціллю для хорватів, а сам перехід має високі шанси на завершення.

UPD: за даними ТаТоТаке, інформація про перемовини не відповідає дійсності і Батагов точно залишиться у Зорі на друге коло чемпіонату.

Відзначимо, що зимове трансферне вікно у Хорватії відкрито до 15 лютого.

Нагадаємо, що раніше за Динамо Загреб виступав інший український захисник – Богдан Михайличенко, який не зміг закріпитись у Хорватії та перейшов у Полісся.

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах захисник провів за луганців 19 матчів. Забив два голи та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 1,8 мільйони євро.
  • На рахунку оборонця 28 поєдинків у складі молодіжної команди України, з якою він дійшов до півфіналу Євро-2023 (поразка від іспанців – 1:5) та має шанси зіграти на Олімпіаді у Парижі.