«Є багато речей, які варто обговорити»: Луческу висловився про можливе повернення до колишнього клубу

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
473
0 голосів
«Є багато речей, які варто обговорити»: Луческу висловився про можливе повернення до колишнього клубу
Мірча Луческу, фото: Google
Екстренер Шахтаря та київського Динамо Мірча Луческу висловився про долю свого колишнього клубу, бухарестського Динамо, за який він виступав як гравець і потім очолював як тренер.

Луческу висловився про долю бухарестського Динамо. У клуба зараз є фінансові труднощі.

«Я не можу висловлювати свою думку. З тривогою спостерігаю за ситуацією в Динамо та розумію, що припущені помилки позначаються на сьогоднішній команді. Це потребує уваги, терпіння, організованості. Мають повернутися ті, хто керував в певний період, коли все було ідеально та всі раділи успіхам команди.

Усе циклічно, і такий момент обов'язково настане. Прийдуть люди, які знають, як керувати цим клубом – сповнені ентузіазму люди, яким небайдужі кольори «Динамо», – сказав Луческу під час шоу PlaySport Live.

На питання про те, чи можливе його повернення до бухарестського Динамо або на тренерський місток, або на керівну посаду, Луческу відповів:

«Є багато речей, які варто обговорити».
  • Експрезидент румунського Динамо Флорін Пруня раніше запевняв, що колишній головний тренер київського Динамо Мірча Луческу буде працювати в клубі з Бухареста.
  • Окрім Динамо Луческу також тренував румунські Корвінул, Рапід, київське Динамо, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, російський Зеніт та Шахтар з Донецька.