Шевченко запропонував Лужному роботу: відомо, яку посаду отримає легенда Динамо в УАФ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
17340
0 голосів
Шевченко запропонував Лужному роботу: відомо, яку посаду отримає легенда Динамо в УАФ
Олег Лужний. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, що колишній захисник Динамо Олег Лужний отримає роботу в Українській асоціації футболу.

Ігор Циганик заявив, що Олег Лужний отримав пропозицію від ексодноклубника по Динамо Андрія Шевченка повернутися до роботи у футболі.

«Наскільки я розумію, ще одна легендарна людина готова повернутися до роботи в українському футболі. Це Олег Лужний. Цілком можливо, що він буде працювати в УАФ. Зовсім скоро ви дізнаєтесь його посаду», – сказав журналіст в ефірі авторського шоу на Ютубі.

Відзначимо, що Sport.ua підтвердив інформацію Циганика та повідомив, що ексзахисник обійме посаду голови Комітету національних збірних команд. Станеться це наприкінці лютого.

Нагадаємо, що 21 лютого з’явилася новина, що Лужний має стати одним з двох нових віце-президентів УАФ. Наш сайт зв’язався з колишнім гравцем лондонського Арсеналу, але він все категорично заперечив.

  • Нагадаємо, що 25 січня Андрія Шевченка за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Легенда вітчизняного та світового футболу став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.