Шахтар підписав контракт із талантом, який вразив Пушича – вболівальники відреагували: «Майбутня зірка»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
692
0 голосів
Шахтар підписав контракт із талантом, який вразив Пушича – вболівальники відреагували: «Майбутня зірка»
Віктор Цуканов. Фото: Google
Донецький Шахтар підписав контракт з юним талантом Віктором Цукановим, який виступає на позиції півзахисника. Вболівальники «гірників» прокоментували подію у соціальних мережах клубу.

Півзахисник Віктор Цуканов, який віддав три результативні передачі на зборах «гірників» та вразив Маріно Пушича, підписав з Шахтарем новий контракт до 31 грудня 2028 року.

Наставник донецької команди відзначив, що у талановитого гравця великий потенціал для зростання.

«Я вже казав, що Віктор має потенціал, і побачив я це ще торік, коли він тиждень тренувався з нами. Він демонструє чудові результати, мені подобається його гра, у хлопця великий потенціал».

Боснієць зізнався, що задоволений розвитком Цуканова.

«І те, що чимало речей, які ми побачили в другому спарингу, йшли від нього – не лише гол, а й відкриття простору і створення нагод, – багато про що мені говорить. 

Тож Віктор на правильному шляху, щоб розвиватися як серйозний футболіст», – сказав Пушич в інтерв’ю клубні прес-службі Шахтаря.

Вболівальники привітали гравця з визначною для нього подією та пояснили, чому донеччани не підписали хорвата Мартіна Батурину.

«Малий увірвався шалено», – artem_osadchii

«Міхалич, майбутня зірка Шахтаря», – andpwr1

«Одна з причин чому не куплений Батурина!», – nagorichnii

«Щирі вітання молодому таланту!», – na.kravets

  • На даний момент Шахтар із 31 очком у активі посідає четверте місце в УПЛ.
  • Друга половина сезону для донеччан розпочнеться матчами Ліги Європи проти Марселя (15.02 та 22.02). Після цього в рамках УПЛ Шахтар гратиме проти Олександрії.