Дніпро-1 зазнав розгромної поразки у Туреччині: лідера УПЛ розтрощила команда з українцем у складі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1550
0 голосів
Дніпро-1 зазнав розгромної поразки у Туреччині: лідера УПЛ розтрощила команда з українцем у складі
Олександр Піхальонок. Фото: СК Дніпро-1
Дніпро-1 зазнав другої поразки на зборах, які команда Юрія Максимова проводить в турецькій Антальї. Спортклубівці були розгромлені Ракувом (4:1). Український півзахисник польського клубу Владислав Кочергін співвітчизникам не забивав.

Поки лиш стогне, не реве. Дніпро-1 ніяк не може здобути свою першу перемогу в новому році.

У третьому контрольному поєдинку на навчально-тренувальних зборах, що проходять в Туреччині, дніпряни сьогодні були жорстко биті чинним чемпіоном польської Екстракляси Ракувом.

У складі команди з Ченстохови увесь матч відіграв український хавбек Владислав Кочергін, але своїм співвітчизникам він, схоже, вирішив не забивати.

За українця це зробили хорватський форвард Анте Црнац, бразильський півзахисник Жан Карлос Сілва та польських хав Бартош Новак, який вистрілив дублем.

Гол престижу за СК забив Едуард Сарапій.

Товариський матч

Ракув (Ченстохова, Польща) – Дніпро-1 (Дніпро, Україна) 4:1 (3:1)

Голи: Црнац, 4, Сілва, 17, Новак, 44, 69 – Сарапій, 38.

Нагадаємо, що в попередніх товариських матчах Дніпро-1 програв австрійському Штурму (1:2) та розійшовся мировою з болгарським Черно Море (2:2).

  • Дніпро-1 пішов на зимову перерву у чемпіонаті, маючи в активі 34 очки, які дозволяють колективу Юрія Максимова триматися другим в турнірній таблиці УПЛ.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.
  • Ракув після 19-ти турів (18 зіграних матчів) займає четверте місце в турнірній таблиці польської Екстракляси. Відставання від Шльонська, який йде першим, складає дев'ять очок.
  • Владислав Кочергін в поточному сезоні зіграв за Ракув у 34 поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість голів, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українського атакувального півзахисника у два мільйони євро.
  • Контракт українця з Ракувом чинний до 30 червня 2025 року.