АЗ намагається купити Батагова у Зорі: український клуб планує трансфер сенегальського форварда

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
306
0 голосів
АЗ намагається купити Батагова у Зорі: український клуб планує трансфер сенегальського форварда
Арсеній Батагов, фото: Google
АЗ Алкмаар хоче підписати центрального захисника луганської Зорі Арсенія Батагова. Натомість український клуб хоче придбати сенегальського форварда.

АЗ намагається купити Батагова з Зорі, повідомляє «ТаТоТаке».

Нідерландський клуб зробив пропозицію приблизно в розмірі одного мільйона євро за трансфер гравця.

Повідомляється, що керівництво луганського клубу хоче виручити за гравця молодіжної збірної України суму, яка значно більша.

Зоря натомість планує орендувати форварда Ештрели Амадори Аліуна Ндура, повідомляє A Bola. Орендна угода 22-річного сенегальця буде розрахована на один рік.

Зарплату футболісту виплачуватиме луганський клуб. У луганців також буде право викупу контракту гравця за близько 300 000 євро. 

  • Батагов виходив на полі у футболці луганців у поточному сезоні 19 разів та встиг забити два голи і віддати стільки ж асистів.
  • Transfermarkt оцінює оборонця у 1.8 мільйони євро.
  • 22-річний нападник Ндура перебрався до Ештрели влітку цього року з Белененсеша. Проте основним не став, зігравши 11 матчів, з яких лише один  у стартовому складі. Голів не забивав, але відзначився одним асистом.
  • Зоря в турнірній таблиці чемпіонату України займають 14-те місце, маючи у своєму активі 12 очок. Друга частина цього сезону УПЛ для луганського колективу розпочнеться поєдинком проти полтавської Ворскли (24.02).