«Співпраця з клубами, реформа арбітражу»: Шевченко назвав свої головні цілі на посту президента УАФ

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
427
0 голосів
«Співпраця з клубами, реформа арбітражу»: Шевченко назвав свої головні цілі на посту президента УАФ
Андрій Шевченко, фото: Google
Колишній футболіст та тренер збірної України Андрій Шевченко у своєму Фейсбуці прокоментував обрання на посаду президента української Асоціації футболу.

Шевченко висловився про обрання на нову посаду. Екстренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано новим президентом.

«Відсьогодні починаю працювати президентом Української асоціації футболу. Дякую за довіру делегатам XXVI Конгресу УАФ. Попереду відповідальна задача – розвивати український футбол у найскладніший час в історії України. Зробити його масовим і доступним.

Для цього з командою зосередимося на таких кроках: прозорість та цифровізація діяльності асоціації, розвиток збірних команд та їхніх брендів, співпраця з клубами, реформа арбітражу та підготовка фахівців, міжнародна співпраця та використання футболу для посттравматичного відновлення українців. Дякую всім українцям за підтримку, яку я відчуваю багато років», – написав Шевченко у Facebook. 

Першим віцепрезидентом організації було обрано Павла Бойчука (юрист), віцепрезидентами – Сергія Реброва (головний тренер національної збірної України) та Олександра Шевченка (голова Львівської асоціації футболу).

Андрій Павелко раніше поставив під сумнів легітимність виборів без своєї участі.

  • Павелко перебуває під слідством через підозру у корупційних схемах. З червня 2022 року він був відправлений у СІЗО.
  • В лютому 2023 року Павелко був відсторонений від своєї посади на час слідства.