Торговець фільмами для дорослих і організатор договірних матчів: журналісти розповіли про друзів Мілевського

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
419
0 голосів
Торговець фільмами для дорослих і організатор договірних матчів: журналісти розповіли про друзів Мілевського
Артем Мілевський та Третьяк. Фото: Instagram
Журналісти Сергій Болотніков та Андрій Сеньків прокоментували ситуацію з обшуками правоохоронними органами у помешканні ексфорварда Динамо Артема Мілевського. Вони висунули припущення, що сталося насправді.

Журналісти Сергій Болотніков та Андрій Сеньків проаналізували ситуацію з обшуками правоохоронними органами у помешканні колишнього нападника Динамо Артемі Мілевського. Вони назвали того, за ким насправді могли прийти «стражі закону».

Болотніков підкреслив, що, коли стало відомо про вищезгадані обшуки, він почав здогадуватися у чому справа.

«У мене була, що це якось пов'язано з його дружбаном капером, тому що хата явно не Мілевського, бо у нього немає свого житла. А тут якийсь розкішний будинок, куди прийшли оці силовики і явно це не до Мілевського в гості прийшли».

Сеньків більш детально розповів про кого йде мова.

«Цей капер дуже цікавий персонаж, прізвище Третьяк, кличка – «Палич». Людина, яка займалася організацією договірних матчів, є навіть сюжет травня 2018 року – він був тією особою, яка напряму писала футболістам різних команд з пропозицією злити матч або дати певний результат».

Журналіст розповів, як саме діяв нинішній друг Мілевського, намагаючись організувати договірні матчі.

«І ось приклад з того сюжету як раз про те, що він писав гравцям однієї з молодіжних команд Карпат про те, що треба злити київському Динамо з різницею у два м'ячі й буде ось така сума, а якщо ви не погодитесь, то судді вас просто приб'ють».

Сеньків також додав, чим закінчилася та історія з Карпатами.

«У підсумку вони відмовились і судді їх дійсно прибили, після чого він написав гравцям, що треба було по-хорошому. Дійшло до того, що йому взагалі довелося тікати з країни. Як він повернувся, чому його не затримують – невідомо. Він на волі і займається не дуже чистими речами».

За даними Болотнікова, в оточенні Мілевського зараз є ще одна підозріла особистість.

«Як мені вдалося з'ясувати, джерела в поліції розповіли, що справа не в цьому «Паличі», ще є один мутний персонаж, який підозрюється в торгівлі наркотиками та порно. Він виїхав за кордон, а свій будинок здає Мілевському. І ось туди прийшли силовики з обшуками».

Болотніков висловив переживання за Мілевського у зв’язку із даною ситуацією

«Мілевський звісно ні в чому не винен, але замішаний от в такій історії. Мілевського рятували від алкоголю, а треба було від його оточення», – сказав журналісти в ефірі ютуб-каналу «КДК».

  • Нагадаємо, що Мілевський є вихованцем Динамо. За першу команду біло-синіх виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти);
  • У вересні цього року колишній футболіст потрапив до лікарні через проблеми з алкоголем. Витрати на його реабілітацію на себе взяв президент киян Ігор Суркіс;
  • Зараз Мілевський займається нефутбольною діяльністю, проводячи стріми на Twitch.