«Завівся з ним один раз, м*дак чистий»: Морозюк назвав найнеприємнішу персону в українському футболі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
648
0 голосів
«Завівся з ним один раз, м*дак чистий»: Морозюк назвав найнеприємнішу персону в українському футболі
Микола Морозюк. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та збірної України Микола Морозюк розповів, що негативно ставиться до албанського екслегіонера полтавської Ворскли Арменда Далку.

Екскапітан Динамо Микола Морозюк зізнався, що найнеприємнішою персоною у вітчизняному футболі для нього є Арменд Далку, з яким він мав напружені стосунки.

«Колись грав у Полтаві Арменд Далку. Я його просто не переносив. Я з ним завівся один раз на тренуванні, він мені розірвав коліно потім. Коротше м*дак чистий. Ну на футбольному полі», – розповів Морозюк в інтерв'ю Dglubokiy.

Відзначимо, що українець та албанець ніколи не грали в одній команді, тому залишається невідомим, на якому саме тренуванні перетиналися колишні футболісти.

  • Арменд Далку виступав за Ворсклу з 2005 по 2016 рік. Всього у зелено-білій футболці полтавського клубу албанець провів 292 матчі та відзначився п'ятьма голами.
  • Микола Морозюк є вихованцем київського Динамо, за який відіграв 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець також захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металурга з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та російського ФК Красава.
  • У складі національної збірної України Морозюк провів 14 матчів та забив один гол.