«Росіяни зібрали достатньо мавп»: колишня дружина Тимощука розповіла, що його батько не проходив службу у ТрО

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
5694
0 голосів
«Росіяни зібрали достатньо мавп»: колишня дружина Тимощука розповіла, що його батько не проходив службу у ТрО
Анатолій Тимощук, фото: Google
Надія Навроцька, колишня дружина Анатолія Тимощука, розповіла, що батько зрадника України насправді не проходив військову службу у військах ТрО.

Колишня дружина Тимощука розповіла про батька ексгравця збірної України.

«Хто сказав, що він вступив в ТрО? Батько Тимощука 100% не в ТрО. Батько Тимощука їздив в Естонію, взяв у сина доручення і незаконним, фальшивим рішенням суду вкрав у мене майно. Те, що зробив батько Тимощука. Заплатив нотаріусу в Києві пристойну суму. Нотаріус бачив, що це судове рішення не дійсне.

А де він зараз? Та я не знаю. Думаю, під Луцьком сидить десь тихо і не вилазить, нікому не показується. Якщо треба буде ще й батька, то ще й привезуть батька туди, і матір. І вони поїдуть, не переживайте. Їм теж скажуть, що так треба. Але для чого їм батьки ще? Росіянам вже достатньо, вони зібрали достатньо мавп», – розповіла Навроцька NV.ua.

Раніше Навроцька розповіла, яким чином росія зуміла залишитися ексхавбека Шахтаря у рф.

  • Тимощук й досі є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених матчів – 144 поєдинки, чотири голи. Українська асоціація футболу позбавила його всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Зеніту ексфутболіст працює з 2017 року. За свою кар'єру Тимощук грав за такі клуби як донецький Шахтар (1997-2007), Зеніт (2007-2009, 2013-2015), мюнхенську Баварію (2009-2013), Кайрат з Казахстану (2015-2016) та луцьку Волинь (1995-1997).