«Підклали йому шлюшку»: колишня дружина Тимощука розповіла, як росіяни взяли на гачок ексхавбека Шахтаря

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
364
0 голосів
«Підклали йому шлюшку»: колишня дружина Тимощука розповіла, як росіяни взяли на гачок ексхавбека Шахтаря
Анатолій Тимощук. Фото: Google
Колишня дружина помічника головного тренера Зеніта Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла, яким чином росія зуміла залишитися ексхавбека Шахтаря у рф.

Надія Навроцька впевнена, що росія планувала війну з нашим народом давно та прагнула перетягти на свою сторону максимальну кількість відомих українців.

«Росія знала, що буде робити [вести війну] вже дуже давно. І що їй потрібно було зробити? Зібрати максимальну кількість українських лідерів думок і привернути на свою сторону будь-якими методами».

Анастасія Клімова. Фото: Google

Ексдружина Тимощука заявила, що Анатолія навмисно познайомили з Анастасією Клімовою, щоб залишити ексфутболіста в рф.

«Комусь підкласти повію в ліжко. Когось взяти за яйця, когось заманити грошима. Це КГБістські старі методи… Тимощуку показали, як гарно йому буде в Санкт-Петербурзі. Підклали йому там якусь шлюшку, яка почала його тримати за яйця, впливати і капати на його мізк», — сказала Навроцька в інтерв’ю для NV.ua.

Раніше ми писали, що зрадник України відмазував 22-річного сина своєї нової дружини від армії.

Також Надія Навроцька давала велике інтерв’ю для сайту FanDay.net. Його читайте за ПОСИЛАННЯМ.

  • Анатолій Тимощук й досі є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених матчів – 144 поєдинки, чотири голи.
  • Українська асоціація футболу позбавила зрадника всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Зеніту ексфутболіст працює з 2017 року.
  • За свою кар'єру Тимощук грав за такі клуби як донецький Шахтар (1997-2007), Зеніт (2007-2009, 2013-2015), мюнхенську Баварію (2009-2013), Кайрат з Казахстану (2015-2016) та луцьку Волинь (1995-1997).