«Нічим не відрізняється від Тимощука»: спортивний юрист жорстко відреагував на перехід ексголкіпера Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2186
0 голосів
«Нічим не відрізняється від Тимощука»: спортивний юрист жорстко відреагував на перехід ексголкіпера Динамо
Максим Коваль. Фото: Google
Спортивний юрист Юрій Юрченко жорстко розкритикував перехід колишнього голкіпера збірної України та київського Динамо Максима Коваля до грецького Аріса.

У суботу, 13 січня, стало відомо, що Максим Коваль підписав контракт з грецьким Арісом. Проте нинішній сезон голкіпер проведе на правах оренди в іншій команді. Він відправиться до Каламати з другого дивізіону Греції.

Нагадаємо, що 17 серпня Динамо обіграло Аріс в другому раунді кваліфікації Ліги конференцій за сумою двох матчів (0:1, 2:1 (6:5 по пен.).

Цей матч також запам’ятався жалюгідною поведінкою фанатів грецького клубу, які вивісили провокативний і образливий банер на адресу українського полку Азов.

Юрій Юрченко звинуватив Коваля у відсутності патріотизму та жадібності до грошей.

«Цікаво Ковалю (із Запоріжжя) абсолютно без різниці, що клуб куди він пішов підтримує країну-агресора, в т.ч. бомбардування Запоріжжя?

Зовсім безпринципно … все в його житті? Жодної позиції, окрім вигоди! Іншого не вбачається! Такі дії тільки на руку ворогу!».

Спортивний юрист навіть порівняв ексголкіпера Динамо з відомим зрадником України Анатолієм Тимощуком.

«Не для цього Україна дозволяє йому не повертатись … а він ось так віддячив … «бореться» за Перемогу України … підтримуючи тих хто знищує Україну!

Це нічим не відрізняється від Тимощука за великим рахунком! Не здивуюсь, якщо будуть санкції щодо нього від УАФ!», — написав Юрченко у власному телеграм-каналі.

  • Нагадаємо, що окрім Шерифа, Коваль встиг пограти за Динамо, запорізький Металург, Говерлу, Оденсе, Депортіво Ла-Корунья та Аль-Фатех.
  • Також він провів два матчі за національну збірну України. У 2012-му Максим зіграв проти Австрії (2:3), а у 2017-му проти Словаччини (2:1).
  • Аріс наразі займає п'яте місце у Суперлізі, а Каламата йде третьою у групі Південь другого за силою дивізіону Греції.