«Було цікаво та весело читати про мене таке»: реакція захисника Шахтаря на можливий трансфер

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
209
0 голосів
«Було цікаво та весело читати про мене таке»: реакція захисника Шахтаря на можливий трансфер
Олександр Драмбаєв. Фото: Google
Захисник донецького Шахтаря, який на правах оренди виступає у складі Осієка, Олександр Драмбаєв розповів, чи справді він не виправдовує очікування керівництва Осієка та хорвати планують достроково розірвати з ним угоду.

Олександр Драмбаєв в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу» заперечив подібні чутки.

«Для мене це новина, так само, як і для моєї дружини. Це добряче нас повеселило. Цікаво, що журналіст дізнався про це першим, а я такого навіть не чув у клубі. Скажу більше, я поїхав з Осієком на збори. Ми граємо й тренуємось, і в мене все добре». 

Також захисник прокоментував інформацію про зацікавленість ним з боку клубів із Бельгії, Нідерландів, Польщі, а також луганської Зорі.

«Я не хочу нікого ображати, напевно, журналіст знає трохи більше, ніж я. Було цікаво та весело читати про мене таке, що навіть мені не відомо – що я кудись там переходжу. Я зараз знаходжусь в Осієку, у мене контракт із клубом, і я працюю на повну силу», – сказав Драмбаєв.

  • Драмбаєв перейшов в Осієк у липні на правах оренди до кінця нинішнього сезону і провів у всіх турнірах 20 матчів, але не відзначився результативними діями.
  • Контракт захисника з Шахтарем закінчується в червні 2025 року. Олександр не провів жодного матчу за основну команду донецького клубу.
  • Оборонець має досвід виступів за Маріуполь (2021) і бельгійський Зюлте-Варегем (2022-2023).
  • Transfermarkt оцінює гравця у 700 тисяч євро.