«У Дніпра-1, Динамо і Зорі контракт з 1+1 і ми будемо його дотримуватися»: Фрідман – про телепул УПЛ ТБ

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
854
0 голосів
«У Дніпра-1, Динамо і Зорі контракт з 1+1 і ми будемо його дотримуватися»: Фрідман – про телепул УПЛ ТБ
В'ячеслав Фрідман, фото: скріншот
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман ексклюзивно для сайту sport-express.ua прокоментував інформацію про створення єдиного телепулу УПЛ-ТБ.

За інформацією КDК, 12 клубів УПЛ створили телепул УПЛ ТБ. До Полісся, Шахтаря, Ворскли, Чорноморця, Колоса, ЛНЗ, Олександрії, Металіста 1925 та Оболонь, приєдналися Рух, Минай та Верес. З Кривбасом ще ведуться переговори, а Дніпро-1, Динамо та Зоря обіцяють приєднатися наступного сезону.

Сайт sport-express.ua зв’язався з комерційним директором Дніпра-1 В’ячеславом Фрідманом, щоб дізнатись позицію дніпровського клуба з приводу телепулу УПЛ ТБ.

«Ніхто ще не об'єднувався. Ми віддали беттінгові та спонсорські права, але телевізійні не віддаємо. У Дніпра-1, Динамо і Зорі контракт з 1+1 на цей рік і наступний, і ми будемо дотримуватися умов угоди», – сказав Фрідман

Весною Дніпро-1, Динамо та Зорю точно не слід чекати в УПЛ ТБ, а от влітку, за словами Фрідмана, ситуація може змінитися.

«Влітку сядемо, вислухаємо всі пропозиції і будемо ухвалювати рішення. До червня жодних розмов ми вести не будемо. Ми зараз навіть не вникали, тому що навесні вступати нікуди не будемо. Закінчиться чемпіонат – будемо розмовляти. Навіщо нам у січні думати про те, що буде в червні?».

Також Фрідман відреагував на інформацію, що 12 клубів УПЛ вже начебто об’єдналися і навесні планують запускати проект УПЛ ТБ.

«Нехай стартують. У нас чинний контракт з 1+1, ми законослухняні люди і будемо його виконувати. Кожного сезону в нас є право переглядати контракт. Якщо буде цікава пропозиція [щодо телепулу УПЛ ТБ], то домовимося. Може, 1+1 стане з нами невигідно співпрацювати», – підсумував Фрідман.

***

  • Після першого кола лідерами УПЛ є Кривбас та Дніпро-1, у яких по 34 очки.
  • У зоні вильоту знаходяться Оболонь (14 очок), Зоря (12), Верес (12) та Минай (6).