«Я хотів залишитися, але атмосфера у Києві стала важкою»: Луческу розповів про свої досягнення в Динамо

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
243
0 голосів
«Я хотів залишитися, але атмосфера у Києві стала важкою»: Луческу розповів про свої досягнення в Динамо
Мірча Луческу, фото: Google
Колишній головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів про свої досягнення у київській команді.

Луческу висловився про свої досягнення в Динамо.

«Я хотів залишитися там до кінця, але атмосфера у Києві стала дуже важкою. Зараз росіяни знову бомбардують Київ та інші українські міста, ситуація стає дедалі складнішою. Я пробув за таких умов три роки, побудував Динамо, єдину у світі команду, в якій найбільше вихованців власної академії.

Я побудував склад на майбутнє, але Динамо грає без глядачів, завжди далеко від дому, щоразу доводиться долати величезні відстані. Але головне – вижити, а футбол, повірте, дуже допомагає у воєнний час, навіть якщо в нього грають далеко», – сказав Луческу в коментарі для Bresciaoggi.

  • Останнім місцем роботи 78-річного Луческу було київське Динамо. Також в Україні румунський фахівець працював на чолі донецького Шахтаря (2004-2016).
  • На чолі столичного клубу румунський фахівець перебував з літа 2020 року по листопад цього року. За цей час Луческу став чемпіоном України, завоював Суперкубок та національний Кубок країни.
  • Загалом, на чолі обох українських грандів Луческу виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.