«Я – білорус, ми говорили завжди російською»: Мілевський пояснив, чому не переходить на українську мову

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
483
0 голосів
«Я – білорус, ми говорили завжди російською»: Мілевський пояснив, чому не переходить на українську мову
Колишній нападник національної збірної України Артем Мілевський відверто зізнався, що його не хвилює мовне питання, бо він як і раніше, до війни з РФ, користується мовою окупантів.

Артем Мілевський щиро розповів про ставлення до української мови. Одіозний ексгравець київського Динамо та національної збірної України не вважає запотрібне користуватися державною. 

«Не вважаю, що це так важливо зараз говорити українською. Потрібно мати свою якусь позицію. І багато військових, які воюють - багато з них говорять російською. Жодної проблеми в цьому я не бачу.

І взагалі я – білорус, ми говорили завжди російською. Тому не вважаю, що це суто важлива мова», – розповів Мілевський під час стріму у твічі.

Сьогодні, 30 грудня, Мілевський провів святковий стрім з EAFC 24. 20% з донатів передадуть на протезування військових ЗСУ. 

  • Артем Мілевський за час своєї професійної кар'єри захищав кольори таких команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.