Скандал Гордон-Поворознюк: журналіст напише заяву в СБУ на президента Інгульця – деталі інциденту

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
935
0 голосів
Скандал Гордон-Поворознюк: журналіст напише заяву в СБУ на президента Інгульця – деталі інциденту
Олександр Поворознюк та Дмитро Гордон. Колаж: «Спорт-Експрес»
Як виявилося, організація, яка присвоїла Олександру Поворознюку звання «генерал-лейтенанта козацтва» має за собою російський слід, тож Дмитро Гордон готує заяву до СБУ з цього приводу.

Журналіст Дмитро Гордон, який перебуває у тривалому публічному конфлікті з президентом Інгульця Олександром Поворознюком, відреагував на присвоєння останньому звання «генерал-лейтенанта козацтва».

За словами Гордона, організація, яка вручила дану відзнаку, не є чиста на руку, тож він готує звернення до Служби безпеки України:

«Вбивця, брудний ґвалтівник і злодій поворознюк став уже академіком і генерал-лейтенантом козацтва, про що повідомив у себе в фейсбуці. Що цікаво, фейкові звання подарував йому донедавна віце-президент центру «кремлівська стратегія».

Який ж поворознюк мерзенний негідник! У нас найкращі хлопці гинуть, а ця тітка, що пухне від бабок, погони собі купує. Завтра ж напишу офіційну заяву в СБУ. Ця порочна гидота має знову сісти», – повідомив Дмитро на своій сторінці у Instagram.

  • Як відомо, Гордон та Поворознюк перебувають у тривалому конфлікті, який вже давно перейшов у публічну площину.
  • Згідно з інформації порталу Zahid Front, одним із керівників «Міжнародної академії козацтва» є Михайло Ямненко, який водночас був «віце-президентом центру «кремлівська стратегія» зі справ козацтва».
  • Той свого часу заявляв, що «в Україні існує цілий козачий народ, який чекає не дочекається возз'єднання зі своїми російськими і білоруськими одноплемінниками».