«Отримав універсал, посвідчення та медаль»: Поворознюк повідомив, що йому присвоїли звання генерал-лейтенанта

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1627
0 голосів
«Отримав універсал, посвідчення та медаль»: Поворознюк повідомив, що йому присвоїли звання генерал-лейтенанта
Олександр Поворознюк. Фото: ФК Інгулець
Міжнародна академія козацтва присвоїла одіозному президенту ФК Інгулець Олександру Поворознюку звання «генерал-лейтенанта козацтва», про що повідомив сам власник.

Одіозний президент першолігового Інгульця Олександр Поворознюк на своїй сторінці у Instagram повідомив про присвоєння йому звання «генерал-лейтенант козацтва»:

«Отримав універсал, посвідчення та медаль від Міжнародної академії козацтва, маю звання генерал-лейтенант козацтва! Тож хочу для таких, як гордон розмістити документи. А від друзів радо прийму привітання».

В універсалі про присвоєння «військово-козацького звання» йдеться, що його було присвоєно «волею Господа та постановою МАК за великий вклад в розвиток Козацького духу та академічної науки».

Скріншот з Instagram Поворознюка

Також Поворознюка дана організація відзначила «Міжнародним орденом «Георгій-Переможець».

У посвідченні «генерал-лейтенанта», яке було видане ще у листопаді 2021 року йдеться, що наукове звання Поворознюка – «академік», а сам він займає посаду «радника комітету з нагород».

  • Згідно з відкритими реєстрами, юридична особа «Міжнародної академії козацтва» зареєстрована ще у листопаді 2002 році, але офіційного сайту вона не має, тож критерії присвоєння звання та ордену достеменно з'ясувати не вдалося.
  • Facebook-сторінці організації не функціонує з 2015 року.