Скрипник зізнався, чому він розірвав контракт з Ворсклою: новий тренер Металіста 1925 розповів власну версію

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
399
0 голосів
Скрипник зізнався, чому він розірвав контракт з Ворсклою: новий тренер Металіста 1925 розповів власну версію
Віктор Скрипник. Фото: ФК Ворскла
Новий головний тренер Металіста 1925 Віктор Скрипик дав своє перше інтерв’ю на новій посаді. Спеціаліст розповів, чому вирішив покинути свій минулий клуб Ворсклу.

Головний тренер Металіста 1925 Віктор Скрипник, який лише 20 грудня очолив команду, розповів, чому посеред сезону вирішив покинути Ворсклу.

«Півтора року у Полтаві можу згадувати з задоволенням. Ми в єврокубках грали. За тих умов, які були, наш штаб збудував бойову команду. Але завжди хочеться викликів. Ми поговорили з керівництвом та прийшли до висновку, що треба так вчинити. Можливо, що так буде краще, як для Ворскли, так і для мене».

Також спеціаліст зазначив, що саме його переконало перейти саме до команди з Харкова.

«Ключовим стало те, що не хочеться стояти осторонь від того, що розвивається. Я спілкувався з керівництвом та познайомився з президентом клубу Володимиром Носовим. Те, що я від нього почув та зрозумів, що Металіст 1925 – це амбітний проєкт, подібні речі притягують».

За словами Скрипника, його настільки зацікавив проєкт Металіста 1925, що він знайшов у собі сили піти з Ворскли, яка знаходиться вище в турнірній таблиці.

«Мені було шкода йти з Ворскли, бо зараз команда ближче до єврокубків, ніж минулого року та вийшла до півфіналу Кубка. Але ми живемо в такий час, що ти не можеш сказати, що буде завтра. Від керівництва прозвучали слова, які тішать будь-якого тренера», – цитує Скрипника пресслужба Металіста 1925.

  • Нагадаємо, що Скрипник очолив Ворсклу на початку минулого сезону;
  • В цій кампанії полтавці пішли на перерву на сьомому місці у таблиці УПЛ. В активі команди 23 очки після 17 зустрічей;
  • Металіст 1925 розташовується на 12 сходинці чемпіонату України, набравши 15 пунктів;
  • Скрипник підписав угоду до 31 грудня 2026 року;
  • Першу гру в другій частині сезону Металіст 1925 проведе вдома проти Динамо. Базова дата – 24 лютого 2024 року.