«Так далі жити не можна»: у Чорноморці прокоментували зміну Павелка на Шевченка в УАФ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
938
1 голос
«Так далі жити не можна»: у Чорноморці прокоментували зміну Павелка на Шевченка в УАФ
Андрій Шевченко. Фото: Google
Генеральний директор одеського Чорноморця Анатолій Мисюра відверто розповів про своє ставлення до кандидатури легендарного динамівця Андрія Шевченка, який найвірогідніше стане новим президентом УАФ.

Анатолій Мисюра впевнений, що вибори нового президента Української асоціації футболу, на відміну від очільника держави, нині, навіть у час війни, саме на часі. 

«Так далі жити не можна, треба щось робити.

Український футбол не був слабким ніколи, мусить ставати кращим. Ми конкурентоспроможні у світі. Навіть на тлі війни це помітно».

Стосовно кандидатури Андрія Шевченка Мисюра теж не має жодних заперечень, бо ж впевнений, що у колишнього головного тренера збірної України має все вийти,

«Людина (Шевченко) футбольна все своє життя. Професійний футболіст. Працював зі збірною та трохи з європейським клубом. Думаю, у нього все вийде, він багато років був поза межами України, бачив, як організовано футбол у Європі, який там менеджмент футболу.

Якщо він привнесе це в український футбол, в наш спортивний менеджмент, це буде на краще», –  розповів Мисюра в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

  • Вибори нового очільника УАФ відбудуться 25 січня під час звітно-виборчого Конгресу.
  • Кандидатура Андрія Шевченка буде єдиною на виборах президента УАФ.
  • Чинний президент асоціації Андрій Павелко відсторонений від керування УАФ та перебуває в СІЗО.
  • Андрій Шевченко за час професійної кар'єри захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі.
  • Свої найкращі роки українець провів у Мілані, з яким виграв Лігу чемпіонів та «Золотий м’яч» в 2004 році.
  • За всю кар’єру український форвард зіграв у всіх турнірах 653 матчі, у яких відзначився 326 голами та віддав 77 результативних передач.
  • За збірну України Шевченко провів 111 матчів та забив 48 голів.
  • У якості головного тренера Шевченко тренував національну збірну України та нетривалий час італійський Дженоа.