Найкращий бомбардир Зорі пролив світло на провал команди: форвард вказав на винуватців кризи клубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
504
0 голосів
Найкращий бомбардир Зорі пролив світло на провал команди: форвард вказав на винуватців кризи клубу
Едуардо Герреро. Фото: ФК Зоря
23-річний панамський нападник Зорі Едуардо Герреро підбив підсумки першої частини сезону для луганців. Футболіст не приховував, що незадоволений результатами команди.

Форвард Зорі Едуардо Герреро поділився власними висновками щодо першої частини сезону у виконанні «чорно-білих». Гравець спробував пояснити причину спаду команди.

«Звичайно, ми не можемо бути задоволені тим, на якому місці знаходимось в таблиці. Десь це сталося, можливо, через часту зміну тренерів, десь, нам не вистачало фарту. Але, звичайно, не можна шукати причину у комусь. Треба й на себе дивитися, на те, який час від часу ми показували рівень футболу».

Попри все Герреро заявив про бажання покращувати індивідуальні та командні результати після перерви.

«По-перше: хотілося б завжди забивати частіше. Я знаю, що можу грати краще та ще сильніше допомагати команді. По-друге: завжди є місце для прогресу, тому треба працювати та виправляти ситуацію навесні», – цитує футболіста пресслужба луганців.

  • Зазначимо, що в цьому  сезоні панамець забив за Зорю дев’ять голів у 21 матчі та є найкращим бомбардиром команди;
  • Луганці пішли на перерву на 14-му місці у таблиці УПЛ, маючи в активі 12 очок після 14 зіграних поєдинків. Також команда не змогла вийти з групи Ліги конференцій, посівши третє місце із сімома балами, та вилетіла в з Кубка України на стадії 1/4 фіналу від Чорноморця (1:4);
  • Команду протягом сезону почергово очолювали Ненад Лалатович, Младен Бартулович, Валерій Кривенцов та Юрій Коваль.