Шахтар не може провести нові трансфери гравців: головний тренер команди пояснив, в чому проблема

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
922
0 голосів
Шахтар не може провести нові трансфери гравців: головний тренер команди пояснив, в чому проблема
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич висловився про плани клубу на трансферному ринку. Спеціаліст зазначив, у чому полягає головна складність в процесі запрошення нових гравців.

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич заявив, що хотів би отримати підсилення цієї зими для того, аби продовжити успішно виступати в другій частині сезону.

«Як і кожна команда ми хочемо якомога краще розвиватися. Іноді для цього потрібна свіжа кров, певні характеристики, додаткові якості. Якщо ми зробимо якісь кроки на трансферному ринку, то це тому, що хочемо мати особливі якості додатково до тих, що вже маємо».

За словами наставника, робота у цьому напрямку вже ведеться та є надії на зрушення протягом найближчих тижнів.

«Є кілька тижнів, ми над цим працюємо. Сподіваюся, вдасться зробити так, щоб наша команда стала іще сильнішою. Ще не знаю деталей, та маю надію, що ми зробимо наступний крок для нашого розвитку – завдяки не тільки поточній праці, а й трансферам».

Пушич зазначив, що саме ускладнює роботу Шахтаря на трансферному ринку у ці часи.

«Через ситуацію в країні та її нинішнє сприйняття людьми клубові важко як знайти гравців та заохотити на переїзд. Сподіваюся, ми зробимо наступний крок, щоб привернути футболістів, які спостерігали за нами в ЛЧ та бачили, що ми зможемо досягти успіху», – наводить слова Пушича пресслужба Шахтаря.

  • Шахтар пішов на перерву в УПЛ, перебуваючи на четвертому місці у таблиці. В активі команди 31 очко після 15 проведених матчів;
  • Першу офіційну гру у наступному році «гірники» проведуть 15 лютого вдома проти Марселя в рамках стикових матчів Ліги Європи.