У Дніпрі-1 назвали трьох гравців, яких Ребров не бере в збірну України: директор клубу пояснив свою думку

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
596
0 голосів
У Дніпрі-1 назвали трьох гравців, яких Ребров не бере в збірну України: директор клубу пояснив свою думку
Футболісти Дніпра-1 святкують взяття воріт. Фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман закликав головного тренера національної збірної України Сергія Реброва звернути увагу на Едуарда Сарапія, Руслана Бабенка та Олексія Гуцуляка.

Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився думкою про те, хто з гравців команди Юрія Максимова заслуговує на виклик до збірної України.

Функціонер дніпровського клубу зізнався, що здивований відсутністю уваги головного тренера синьо-жовтих Сергія Реброва до захисника Едуарда Сарапія.

«Якщо скажу, хто порадував, зіграв на своєму рівні, то назву майже всю команду. Це насамперед Олександр Сваток і Сарапій. Першого викликали у збірну, за яку він уже грає, а ось чому Ребров не звернув увагу на Сарапія, я пояснити не можу».

Фрідман вважає, що на виклик до головної команди країни заслуговує півзахисник Руслан Бабенко, а також висловив нерозуміння ігноруванням тепер вже головним тренером олімпійської збірної Русланом Ротанем хавбека Валентина Рубчинського.

«Дивуюсь, чому в збірній немає Бабенка. Рубчинський проводить чудовий сезон. До речі, Олександр Кучер коли побачив його на першому тренуванні, то відразу включив в основний склад. Хлопець другий рік грає на високому рівні, однак Ротань чомусь не взяв його на молодіжне Євро. Це було незрозуміло».

На додаток комерційний директор Дніпра-1 поділився, що вінгер Олексій Гуцуляк вже стукає у двері збірної.

«Він однозначно гравець збірної. Знаємо, що Ребров цікавиться Олексієм, дзвонив Максимову. Ну взяв би й запросив його на збори, подивився на нього у справі. Нехай би там, на тренуваннях, позмагалися з Олександром Зубковим, і тренери побачили, хто з них виглядає сильніше», – заявив Фрідман.

Статистика гравців Дніпра-1, яких на думку Фрідмана Ребров повинен викликати в збірну України

  • Сарапій: 21 матч в усіх турнірах (1766 хвилин), два голи, один асист;
  • Гуцуляк: 21 матч (1807 хвилин), п'ять голів, один асист;
  • Бабенко: 21 матч (1857 хвилин), один гол.