«Це вже не футболіст»: Вацко повідомив, як кардинально змінився культовий український форвард

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
938
0 голосів
«Це вже не футболіст»: Вацко повідомив, як кардинально змінився культовий український форвард
Євген Селезньов. Фото: Instagram
Відомий футбольний журналіст Віктор Вацко поділився своїми спостереженнями за колишнім форвардом Шахтаря та Дніпра Євгеном Селезньовим, який нині працює в структурі Дніпра-1.

Український журналіст Віктор Вацко поділився своїми думками про те, як змінився легендарний нападник Євген Селезньов після завершення професійної ігрової кар’єри.

На своїй особистій сторінці в інстаграмі Вацко опублікував фото із Києва разом і Селезньовим та розповів, що за сумісною вечерею помітив зміни у своєму приятелі.

«Я знаю Женю дуже давно. І зараз відзначив для себе, що Сєля дуже змінився. Це вже 100% не футболіст. Це вже, я б сказав, ексфутболіст, із великим бекграундом різних історій і випадків у гравецькій карʼєрі, який дуже хоче використовувати цей багаж, щоби стати ефективним футбольним менеджером».

За словами журналіста, Селезньов має ідеї та прагнення стати професійним футбольним менеджером.

«Погляд на футбол у нього уже під іншим кутом. І, для мене це було дуже несподівано, але показово важливо, Женя хоче вчитися, щоби стати ефективним футбольним менеджером! Такому прагненню розвиватись можна і потрібно бажати тільки успіхів!», – написав у пості Вацко.

Cам Селезньов вже відреагуваа на слова Вацка.

«Після таких слів я впевнений, що рухаюся в правильному напрямку. Дуже дякую, друже», – написав Євген.

  • Нагадаємо, що Селезньов завершив футбольну кар’єру в червні цього року у складі Минаю;
  • Головними командами у його кар’єрі були Шахтар, за який він виступав з 2007 по 2009 рр., з 2011 по 2011 рр., та 2016 по 2017 рр. (74 матчі, 30 голів та сім асистів) та Дніпро, де він грав з 2009 по 2011 рр., та з 2012 по 2016 рр. (189 матчів, 87 голів, 21 асист);
  • В цьому сезоні Селезньов почав працювати в структурі Дніпра-1, але конкретної посади поки не має.