Ротань міг перейти до російського Рубіна: на заваді стала катастрофа, яку влаштували бойовики «‎ДНР»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
56
1 голос
Ротань міг перейти до російського Рубіна: на заваді стала катастрофа, яку влаштували бойовики «‎ДНР»
Руслан Ротань. Фото: Google
Головний тренер Олександрії Руслан Ротань розповів, що під час ігрової кар’єри міг опинитися у складі казанського Рубіна. Ексхавбек Дніпра пояснив, чому трансфер не відбувся.

Руслан Ротань зізнався, що коли у нього завершився контракт з Дніпром, то він був близьким до переходу у Рубін, але саме тоді бойовики «‎ДНР» збили ракетою літак Boeing 777. І ця подія змусила нинішнього керманича Олександрії задуматися.

«Мабуть, найголовніший фактор того, що я туди не перейшов – пам’ятаєте всі добре, коли літак збили голландських авіаліній, якраз це було в той день, коли я їхав вже на машині в табір в Італії «Рубіна». Мабуть, цей фактор десь і зіграв роль, що я зрозумів, що неправильно щось роблю».

Колишній хавбек Дніпра не приховує, що все ж був у розташуванні російської команди, але не підписав контракт.

«Після цього я все-таки приїхав у цю команду, десь 3-4 дні ще там був, підійшов до керівництва і сказав: «Вибачте, я не можу». Досить добре зрозуміли мене, нормально ми розійшлися. І я повернувся в Київ, де вже потім знову через деякий час був дзвінок мені: «Повертайся додому», – сказав Ротань у коментарі для The Sport Dnipro Ukraine.

  • Нагадаємо, що 17 липня 2014 року пасажирський літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 за маршрутом Амстердам – Куала-Лумпур, був збитий військами РФ неподалік Тореза Донецької області. 
  • Загинули всі пасажири та екіпаж – загалом 298 осіб.