Головний тренер збірної України поставив крапку у поразці від Бельгії: Мороз сказав все, що думає про гравців

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
523
2 голоси
Головний тренер збірної України поставив крапку у поразці від Бельгії: Мороз сказав все, що думає про гравців
Юрій Мороз. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України U-17 Юрій Мороз прокоментував поразку синьо-жовтих від Бельгії (1:2) у кінцевому турі кваліфікації Євро-2025.

Головний тренер збірної України U-17 Юрій Мороз висловився після поразки своїх підопічних від Бельгії (1:2) у кінцевому турі кваліфікації чемпіонату Європи 2025 року.

Коуч вважає, що більш справедливим результатом поєдинку була б нічия.

«Мене приємно здивував настрій команди на гру з бельгійцями, попри те, що мети вже було досягнуто. Так, нас влаштовувала нічия, але якби хлопці були трохи спритнішими в атаках і контратаках, то результат міг би бути зовсім іншим. На мою думку, нічия була б найбільш закономірним результатом».

Мороз пояснив, в чому молодим гравцям ще слід покращуватися.

«Роботи вистачає. Самі по собі гравці в нас класні, але після останнього матчу кваліфікаційного раунду я сказав підопічним, що якщо ви хочете досягти якихось висот у футболі, ніколи не можна зупинятися на досягнутому. Щодня потрібно працювати на максимумі, як у клубі, так і у збірній».

Спеціаліст порівняв клас двох колективів.

«Коли в першому раунді трапляються сильні суперники, і ти багато не пропускаєш, це добрий знак. У юнацькому футболі дуже багато нюансів. Я, чесно кажучи, дуже багато очікував від Бельгії. Так, це добротна команда, але з нею можна грати на рівних та перемагати», – цитує Мороза пресслужба УАФ.

  • Підопічні Мороза ще після другого туру гарантували собі вихід до еліт-раунду відбору, жеребкування якого відбудеться в грудні;
  • Фінальна частина Євро-2025 пройде влітку в Албанії.