«Пологовий будинок»: Леоненко відзначився різкою заявою про збірну України і назвав героя і найгіршого гравця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
341
2 голоси
«Пологовий будинок»: Леоненко відзначився різкою заявою про збірну України і назвав героя і найгіршого гравця
Віктор Леоненко. Скрін: YouTube
Колишній нападник Динамо та національної збірної України Віктор Леоненко проаналізував поєдинок синьо-жовтих із Чехією (1:1) в четвертому турі Ліги націй.

Футбольний експерт Віктор Леоненко в інтерв’ю сайту «Збірна» прокоментував матч збірної України проти Чехії (1:1) в рамках четвертого туру Ліги націй.

«Я Рикуну ще до матчу говорив, що буде нічия, щоправда, не знав, яка. Збірну України я вже називаю «пологовим будинком», тому що моменти й голи ми народжуємо. Але гра була рівна, нічийна і нудна».

На думку фахівця, футболісти синьо-жовтих поки не виправдовують покладених на них сподівань.

«Найголовніше, і це мінус для Реброва, що всі наші лідери, як вони самі себе називають, грали однаково з Тортом Прага (Чехією), хоча там зірок немає. Ось чому складно Реброву? Тому що наші так звані лідери абсолютно не допомагають тренеру! Я вчора не бачив лідерів на полі, всі були однаковими!».

Леоненко залишився незадоволений якістю гри команди в атаці.

«Ребров каже, що ми багато створили моментів, але я так не вважаю. Значить, хтось із нас лукавить, і це точно не я. У мене всі ходи записані! Я це звик робити ще з часів «Великого футболу». Якщо хтось із центру поля у воротаря вдарив, то це не момент».

Колишній футболіст відповів, кому віддає нагороду «Лев матчу».

«Відповідь на поверхні – Анатолію Трубіну! У нас у кожному матчі воротарі найкращі. Слава Богу, хоч з ним проблем немає».

Також Леоненко назвав й виконавця, який випав із гри.

«Найгіршою у нас була атака, тому я назву Артема Довбика. У нас його називають суперфорвардом, а він у матчі з чехами навіть не зміг себе проявити, хоча це не Іспанія, Франція чи Англія. Хлопець просто пропав. Довбика я вперше побачив тільки тоді, коли він пенальті бив».

Спеціаліст дав пораду форварду.

«Раджу йому, щоб він був активним, агресивним, брав гру на себе і багато бив по воротах, якщо є можливість. Учора Довбик грав спиною до воріт і якщо отримував м'яч, то відразу віддавав».

  • Зазначимо, що фани, як і Леоненко, віддали нагороду «Лева матчу» Трубіну. Щоправда, він цю премію розділив із хавбеком Іваном Калюжним;
  • Збірна України посідає останнє місце в групі В1, маючи чотири очки;
  • 16 та 19 листопада синьо-жовті проведуть кінцеві гостьові зустрічі з Грузією та Албанією.