«Чувак випив – і поклав нам голешник!»: стало відомо, що допомогло Селезньову забити супергол у Медіалізі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
132
2 голоси
«Чувак випив – і поклав нам голешник!»: стало відомо, що допомогло Селезньову забити супергол у Медіалізі
Мілевський і Селезньов. Фото: Google
Екснападник київського Динамо Артем Мілевський став тренером клубу Медіаліги – Ігніс та розповів, як допоміг забити гол у ворота своєї команди колишньому форварду Шахтаря Євгенію Селезньову.

Учора, 9 жовтня, Артем Мілевський зустрівся із Євгеном Селезньовим у матчі Медіаліги Ігніс – Армат (0:1). Перед грою легенди Динамо та Шахтаря тепло обійнялися (ВІДЕО).

Мілевський в інтерв’ю Sport-express.ua розповів, що перед матчем пригостив Селезньова йогуртом, адже той не їсть зранку.

«Розповім історію, не повірите! Я перед грою погано спав, під ранок вирішив узяти із собою на гру «Actimel», бо знав, що Сєля не снідає, а тільки п'є каву. При зустрічі я дав йому «Actimel», кажу: «Ти хоч поснідай». 

Ексзірка Динамо додав, що після імпровізованого сніданку колишній нападник Дніпра та Шахтаря забив гол його команді.

«Чувак випив – і поклав нам голешник зі штрафного. 45 метрів до воріт! Ну прямо а-ля Алієв. Я дивлюся на це все і перебуваю в шоці. І ось зараз не розумію: чи то плакати мені, чи то сміятися». 

Колишній форвард столичного гранду вважає, що саме йогурт міг допомогти Селезньову відзначитися результативним ударом.

«Після гри я у Сєлі запитую: «Як у тебе вийшло такий гол забити?». Він відповідає: «Тьома, не повіриш, буду десять разів бити не заб'ю, а тут так вийшло». Напевно, мій «Actimel» допоміг (сміється, – прим. Sport-express.ua)», – сказав Мілевський.

  • Після завершення професійної кар’єри гравця Артем почав займатися блогерством, веде стріми на твіч та розвиває свою лінію одягу.
  • Зараз Мілевський є тренером клубу Медіаліги Ігніс та займається блогерством.