Лупашко міг стати головним тренером іншої амбіційної команди: названо клуб, який хотів взяти наставника Карпат

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
365
2 голоси
Лупашко міг стати головним тренером іншої амбіційної команди: названо клуб, який хотів взяти наставника Карпат
Владислав Лупашко. Фото: ФК Інгулець
Президент чернівецької Буковини Володимир Дубинський розповів, що його команду міг очолити нинішній головний тренер львівських Карпат Владислав Лупашко.

Власник першолігової Буковини Володимир Дубинський поділився інформацією, що головний тренер Карпат Владислав Лупашко був одним з кандидатів на те, аби очолити його команду.

Нинішній наставник чернівецького колективу Валерій Кривенцов, за словами бізнесмена, був запрошений за рекомендацією спортивного директора Григорія Чурілова.

«Поки що [це та людина, навколо якої ми все хочемо будувати]. Є деякі розчарування. Не в Валері, Валера дуже чудова [людина]. Я не знав, хто він, не був з ним знайомий. Це була рекомендація нашого спортивного директора і директора. Ми дивилися три кандидатури».

Дубинський пояснив причини, чому в травні цього року вибір припав саме на Кривенцова.

«Я дійсно не знав нікого близько як спеціалістів. Я так думаю, що Шахтар – це певний еталон і тому те, що він стільки років пропрацював в Шахтарі, це було дійсно значним кроком, чому ми вирішили Кривенцова [запросити]».

Бос клубу назвав й інших кандидатів, які розглядалися одночасно із Кривенцовим.

«Був ще кандидат на той час тренер Полісся [Сергій Шищенко], тренер Маріуполя [Олег Краснопьоров] і Лупашко», – сказав Дубинський в інтерв’ю YouTube-каналу «ТРЕНДЕЦЬ».

  • Зазначимо, що Кривенцов до Буковини працював у луганській Зорі. Також він очолював харківський Металіст 1925, маріупольський Іллічівець та команди U-19 і U-21 донецького Шахтаря;
  • Лупашко прийняв Карпати на старті цього сезону. Під його керівництвом львів’яни посідають десяте місце в таблиці УПЛ, набравши дев'ять очок у дев'яти матчах;
  • Буковина після восьми проведених зустрічей йде третьою в групі A Першої ліги, маючи 14 залікових балів.