Ексворотар УПЛ призупинив кар’єру через проблеми з серцем, але продовжує грати: тренер пояснив, як це можливо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
193
1 голос
Ексворотар УПЛ призупинив кар’єру через проблеми з серцем, але продовжує грати: тренер пояснив, як це можливо
Арсеній Коркодим. Фото: Google
Головний тренер рівненського Вереса Олег Шандрук пояснив, чому колишній голкіпер його команди Арсеній Коркодим, який змушений був призупинити професійну кар'єру через проблеми з серцем, продовжує грати.

Олег Шандрук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» заявив, що Арсеній Коркодим, який влітку 2024 року призупинив професійну кар'єру через проблеми з серцем, виступає в аматорському футболі, де навантаження значно менші.

«Дивіться, там немає ніяких закулісних ігор. Все дуже просто. Йому дійсно заборонили займатися професійним футболом. А аматорський футбол – це інша історія. Там є можливість коригувати йому навантаження». 

Фахівець додав, що тепер воротар сам приймає рішення щодо свого здоров’я та тренувань.

«Ми не могли йому це дати у професійному футболі, брати на себе ризик за його здоров’я. Тепер він сам приймає рішення. Його стан здоров’я дозволяє йому тримати себе в формі на аматорському рівні», – сказав Шандрук.

  • Коркодим перейшов до Вереса з першолігового Кременя влітку 2022 року, але не зіграв за Верес жодного офіційного матчу.
  • У минулому сезоні Арсеній грав на правах оренди за Кремінь, у якому провів десять зустрічей.
  • У квітні 2024 року після матчу шостого туру групи «вибування» Першої ліги з Металістом (1:2) Коркодима звинуватили у впливі на результат гри, але перевірка на поліграфі не підтвердила провину гравця.
  • На аматорському рівні футболіст грає за Тростянець (Волинська область).