«Настільки близькі, що не хочуть псувати один з одним стосунки»: розкрито відверту правду про збірну України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
286
2 голоси
«Настільки близькі, що не хочуть псувати один з одним стосунки»: розкрито відверту правду про збірну України
Збірна України з футболу. Колаж: Sport-Express.ua
Колишній півзахисник національної збірної України Кирило Ковальчук поділився думками про атмосферу в таборі синьо-жовтих на фоні останніх невдач.

Ексхавбек збірної України Кирило Ковальчук в інтерв’ю сайту «Збірна» висловився про атмосферу у національній команді після останніх невдач.

«Я розумію, як і будь-який інший у минулому професійний гравець, що у них зараз на душі, що вони відчувають, які у них переживання, який занепад. Приємніше, звичайно, тренуватися і готуватися до ігор, коли в тебе гарний настрій».

На думку Ковальчука, збірну недостатньо сильно критикують.

«Проте у нас їх ніхто з усіх боків не критикує! Якщо чесно, то у нас стосовно футболістів збірної немає і ніколи не було критики!».

Експерт вважає, що справа у близьких відносинах преси з футболістами.

«У нас представники преси та футболісти настільки близькі та поважають один одного, що не хочуть псувати стосунки. Ну, скажіть чесно, де ця критика? Щоб хтось десь просто сказав, що наші футболісти погано зіграли? Ми програємо 0:3 Румунії – ну, трохи пожурили за це гравців. Яка тут критика?».

Колишній футболіст навів у приклад Бразилію.

«Критика футболістів є в усіх інших країнах. Взяти, наприклад, Бразилію: там, якщо щось не так, усім дістається. А ще з усіх боків підключиться критика з інших країн. У нас чогось схожого на це немає. Якщо ви бачите цю критику у нас, то особисто я – ні», – сказав Ковальчук.

  • Нагадаємо, що в червні збірна України провалила Євро-2024, не зумівши вийти з групи;
  • У вересні синьо-жовті з двох поразок від Албанії (1:2) та Чехії (2:3) стартували в Лізі націй;
  • 11 та 14 жовтня на команду Сергія Реброва очікує продовження турніру іграми з Грузією та Чехією відповідно.